Chika og Fujis side

En hundeblogg. her vil jeg skrive om det å få en hund nr.2 i familien, både positivt og negativt. Vi har en Shiba-tispe på 2,5 år og får en hann på 8 uker. Dette kan nok by på både gleder og forviklinger, og de erfaringene ønsker jeg dele med andre. Legg gjerne igjen kommentar på bloggen min.

Name:
Location: Hakadal, Norway

Saturday, December 16, 2006



"Her er jeg nesten 9 uker gammel. Er jeg ikke nusselig?"

Nå har Fuji vært hos oss i 2 uker og vi stortrives. Hvorfor har vi ikke kjøpt en shiba til for lenge siden??? Den voksne hunden, Chika, har blitt roligere og hun har inntatt mamma-rollen med glans. hvis Fuji piper, er hun der.Hvis han gråter, er hun der. Hvis han får mat, er hun der. Hun passer på han og hun savner han. Nå Fuji er borte (på luftetur eller hos mormor og morfar eller farmor og farfar), blir Chika urolig,vandrer rastløst rundt og lurer på hvor han er.

Å gå tur en en morsom greie. En voksen hund som ikke er altfor flink til å gå i bånd, og en valp som virrer rundt omkring blir fort til en "floke". heldigvis er de flinke mesteparten av tiden, men for min mann som bare har én arm (amputert den andre) så kan det nok bli litt av en utfordring. hehe. vi tar det med et smil.

vi er så priviligerte som har to så flotte hunder.

Friday, December 08, 2006

9 uker gammel tjukkas

Nå har Fuji blitt 9 uker og snart vært hos oss 1 uke.
Vi tror han trives og har det bra hos oss.
Fuji og Chika går bra sammen, de leker, koser, bjeffer, herjer, snuser og snute-nusser. Fuji er en lettere valp å ha med å gjøre enn hva Chika var. Chika hadde ingen eldre hunder å være sammen med da hun kom til oss, så Fuji har en fordel der. Fuji er av den kosete rasen, helst vil han bare kose.
I morgen skal jeg legge ut bilder av Fuji. Han er såååå god!

For å lese info om Shiba-rasen, se på www.shibainfo.com og www.shiba.no

Sunday, December 03, 2006

Endelig vår.

endelig er han vår
Vi dro til Linköping kl 02.00 i natt og var framme hos oppdretteren kl 09.00. Snill som hun er, hadde hun tilberedt frokost til bjørn, meg og svigerfar.

Kl 12.00 satt vi kursen mot Oslo igjen....Fuji gråt litt de første minuttene, men resten av turen som varte 7 timer, var han musestille. Han er en nyyyydelig bedårende hund. Chika prøver å oppdra han samtidig som hun vil passe på at han har det bra. Bjeffer Chika, så bjeffer Fuji tilbake igjen. Han er en liten tøffing.

Har dessverre ikke bilde av han nå, men skal legge inn bilde i morgen.

Endelig er vi 4: ingrid, bjørn, chika og fuji.